برگزاری جلسه معرفی سراهای نوآوری دانشگاه کاشان و ارائه، ارزیابی و انتخاب طرح های برتر

۲۸ آذر ۱۴۰۲ | ۰۰:۱۴ کد : ۲۳۰۱۴ آخرین اخبار

در ادامه برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری، جلسه معرفی سراهای نوآوری دانشگاه کاشان در سالن شهید فخری زاده مرکز نوآوری و تجاری سازی برگزار شد. در ابتدای جلسه آقای دکتر نمازیان، مدیر مرکز نوآوری و تجاری سازی، توضیحاتی در خصوص ماهیت و ساختار سراهای نوآوری و نقش آن در پیشبرد ماموریت توسعه زیست بوم فناوری منطقه ارائه نمودند. ماهیت دانشجو محور بودن هسته های فناور و امکان اخذ حمایت های مادی و معنوی مجموعه پارک علم و فناوری دانشگاه از جمله مواردی بود که در این خصوص ارائه شد.

در ادامه جلسه، 12 طرح توسط هسته ها و تیم های دانشجویی ارائه شد که مورد بررسی و ارزیابی هیئت داوران قرار گرفت. نهایتاً چهار طرح، به عنوان طرح های برتر انتخاب شدند و با اهدای جوایز نقدی مورد تقدیر قرار گرفتند.

کلید واژه ها: نوآوری ارائه طرح فناوری جلسه مرکز