شرکت دانش بنیان مغناطیس دانش پژوه کاشان

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۳ کد : ۲۰۰۲۴ آخرین اخبار
تعداد بازدید:۴۹۳
شرکت دانش بنیان مغناطیس دانش پژوه کاشان بعنوان اولین و تنها تولید کننده ی انواع دستگاههای مغناطومتر

VSM دستگاهی است که از آن برای تعیین ویژگی مغناطیس مواد مختلف استفاده می شود. این سیستم از یک ویبراتور نسبتا قوی برای به ارتعاش در آوردن نمونه در یک میدان مغناطیسی یکنواخت قابل کنترل بهره می برد. ارتعاش نمونه باعث تغییرات شار مغناطیسی در پیکاپ کویل های ثبت کننده در اطراف نمونه می گردد که این تغییرات شار با مغناطش نمونه مطابق است. با اندازه گیری مغناطش نمونه در میدان های متفاوت و شرایط کنترل شده ویژگی های مغناطیسی مواد مختلف شامل مواد نانو و توده ای قابل تعیین است.

این دستگاه نمونه تکمیل شده مدل های قبلی می باشد و در این سری می توان تجهیزات کولینگ و هیتینگ را به سیستم اضافه کرد به طوری که از دمای -192 درجه سانتی گراد تا دمای محیط، یا از دمای محیط تا دمای +600 درجه ی سانتی گراد را برای سمپل فراهم آورد. لذا به وسیله ی این سیستم می توان منحنی دمای کوری مواد را هم به دست آورد.

دقت این سیستم 0.0001 می باشد. بعضی از ویژگی های این سیستم به شرح ذیل است:

Heating temp 25 to 600 C

Cooling temp +192 to 0 C

Precision 0.0001 emu

ZFC curve

FC curve

MT (magnetization vs temp) curve

MH curve

FORC curve

Max Field 2 tesla (+/- 0.5 G)

Liquid Nitrogen cooling system

LNG flask vol 50

Sample holder liquid/powder/bulk/thin film

Weight 900-1100 kg

Input power 220 Ac / 35 A

از این نوع سیستم ساخت این شرکت، هم اکنون در دانشگاه کاشان دانشگاه تربیت مدرس دانشگاه علم و صنعت دانشگاه مالک اشتر دانشکده فنی تهران دانشگاه خوارزمی و … استفاده می شود.

کلید واژه ها: مغناطیس فیزیک

( ۱ )