ایجاد سرای نوآوری و کارآفرینی

۰۹ آذر ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۹ کد : ۱۷۰۰۱ آخرین اخبار
در راستای تبیین فعالیت ها و ماموریت های معاونت نوآور ی و امور اقتصادی جلسات با دانشکده ها در خصوص ایجاد سرای نوآوری و کارآفرینی

معاونت نوآوری و تجاری سازی دانشگاه کاشان به منظور ایجاد بستر لازم برای شکوفائی ایده های دانشجویان و آماده سازی آنها به جهت ایجاد محصول، خدمات، نوآوری در روشها و هر آنچه که موجب ایجاد کسب و کار جدید برای آنان با همکاری اعضای هیئت علمی و در قالب فعالیتهای فردی یا گروهی گردد اتاق نوآوری و کارآفرینی دانشکده  را با کمک دانشکده ها و پژوهشکده ها تاسیس و حمایت می کند.  این مراکز با در نظر گرفتن نوع فعالیت های دانشکده‌ها/پژوهشکده­ها و به‌منظور استفاده از پتانسیل دانشجویان فعال در آن اقدام به تدوین ساختار تشکیلاتی جامع اتاق نوآوری و کارآفرینی نموده است تا با استفاده از این پتانسیل بازوی اجرایی مناسبی برای پیشبرد اهداف این مدیریت در هر دانشکده ایجاد نماید. . این اتاق  در حوزه‌های مختلف دانش‌بنیان به‌منظور حمایت، تقویت و ترویج فرهنگ و اخلاق نوآوری و تجاری سازی در دانشگاه  کاشان و همچنین بهره گیری از توانمندی و خلاقیت دانشجویان در تحقق روحیه نوآوری و کارآفرینی و تجاری سازی در فضای پرنشاط علمی دانشجویی به فعالیت می پردازند.

کلید واژه ها: سرای نوآوری و کارآفرینی