دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی فناوری نانو در مهرماه ۹۸

۲۸ مهر ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۱ کد : ۱۰۴۱۷ آخرین اخبار
دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی فناوری نانو از تاریخ ۱۸ مهر تا ۲۱ مهرماه ۱۳۹۸ برگزار شد.
دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی فناوری نانو در مهرماه ۹۸

درباره نمایشگاه بین‌المللی فناوری نانو:

جشنواره و نمایشگاه فناوری نانو ایران، از مهمترین و معتبرترین نمایشگاه‌های ایران در زمینه فناوری نانو می‌باشد که هر ساله با حضور شرکت‌ها و سازمان‌های فعال در این حوزه برگزار می‌گردد. نمایشگاه بین‌المللی فناوری نانو ایران با نام "Iran Nano"، رویدادی بین‌المللی و تخصصی است که به مدت 4 روز برگزار می‌گردد. در این نمایشگاه محصولاتی در زمینه‌های مختلف نظیر آب و محیط زیست، انرژی، مراقبت‌های بهداشتی، خودرو، ساخت و ساز، نساجی، نفت، کشاورزی و بسته‌بندی و ... نمایش داده می‌شود.

در این نمایشگاه گروه پنتا، گروه ماهاتک پارس و شرکت دانش بنیان فن دقیق کوثر، شرکت دانش بنیان مغناطیس دانش پژوه کاشان ، شرکت کیمیاپژوهان سیلک و شرکت سلامت آذین پارسیان مستقر در مرکز نوآوری و تجاری سازی شرکت نمودند.