رویداد ایده‌پردازی پاییز۱۴۰۱

۱۸ آبان ۱۴۰۱ | ۰۱:۴۱ کد : ۲۰۸۷۶ اخبار مرکزکارآفرینی

اطلاعات تکمیلی، قوانین و شرایط شرکت در مسابقه ایده‌پردازی-پاییز1401

1

ثبت نام مسابقه برای عموم دانشجویان، دانش‌آموختگان و دانش‌آموزان آزاد است.

2

هزینه شرکت در مسابقه برای هر فرد یا گروه 50هزارتومان است که در هنگام ثبت‌نام مسابقه از طریق لینک ثبت‌نام قابل پرداخت است.

3

مسابقه در دو مرحله برگزار می‌گردد. مرحله اول شخص یا تیم ایده‌پرداز اولاً باید مشخصات ایده خود را در

« فرم مشخصات ایده» واقع در پایین صفحه پر کند و سپس فرم مربوطه را آپلود فرم ثبت‌نام نماید. ثانیاً باید یک ویدئو(با ظرفیت حداکثر پنجاه مگابایت) از ایده خود تهیه نموده و آن را آپلود فرم ثبت‌نام نماید.

4

پس از بررسی و گزینش ایده‌ها توسط داوران محترم، افراد برگزیده به مرحله‌ی دوم مسابقه راه پیدا می‌کنند. مرحله دوم مسابقه، به صورت حضوری در محل دانشگاه کاشان برگزار خواهد گردید که شرایط و ضواط آن بعد از اعلام نتایج اولیه مسابقه به اطلاع رسانده خواهد گردید.

5

• مهلت ارسال ایده، 14آذرماه1401

6

بعد از داوری نهایی جوایز و تسهیلات زیر به هر یک از گروه‌های اول، دوم و سوم تعلق خواهد گرفت:

• مبلغ نقدی به میزان 4 میلیون تومان
  • استقرار در مرکز نوآوری و تجاری‌سازی دانشگاه کاشان
  • شرکت رایگان در یکی از دوره‌های مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان
  • دریافت مشاوره تخصصی در حوزه‌های مرتبط

دریافت فایل مشخصات ایده

لینک ثبت‌نام

متقاضیان سؤال یا پیشنهاد راجع به کارگاه می توانند با شماره‌های55913284 یا  09301091296تماس یا از طریق پیام‌رسان ایتا یا آی‌گپ ارتباط حاصل نمایند

( ۹ )